English Polski Deutsch

U „hladového kohouta“ vás rozhodně o hladu nenechají

22. 08. 2018

U „hladového kohouta“ vás rozhodně o hladu nenechají

Pro potěšení chutí a taky, aby přesvědčil návštěvníky, že maďarské maso a uzeniny jsou jedny z nejlepších surovin na celém světě - s tímto záměrem přijíždí na festival Miroslav Gregor. Bývalý šéfkuchař a nyní majitel masny s maďarskými specialitami na Praze 2, která prodává tu nejlepší chlazenou kukuřičnou drůbež, mangalice a další masný sortiment. V jeho stánku nazvaném Hungry rooster se navzdory názvu (Hladový kohout) budou podávat takové lahůdky jako například kohoutí perkelt se zauzenou paprikou s haluškami a zakysanou smetanou, burger s trhaným kachním masem nebo třeba morková kost pečená s maďarskou čabajkou a další dobroty. No uznejte sami, kde jinde tohle ve Zlíně můžete ochutnat?

Novinky